Otsikon voisi kyllä laittaa lainausmerkkeihin, ei tuo meidän takapiha nyt ihan kenttä ole, mutta kyllä siinä kätevää treeniä saa aikaiseksi. Tehtiin pitkästä aikaa kunnon setti, olipa kivaa!

Seuruu alkaa minusta näyttää jo ihan kelpoiselta, ensi viikolla siitä saadaankin kunnon tuomio kun alkaa taas Hannan treenit. Pää ainakin pysyy ylhäällä, välillä vähän edistää. Kulmia pitäisi treenata ihan erikseen.

Ruutu oli vähän kummale, jostain syystä kipitti puoleen väliin vähän oikealle, ja jäi sinne seisomaan. "Kenttämme" tosin ei ole ihan tasamaa, vaan aavistuksen ruutu jää "monttuun", saattoiko vaikuttaa asiaan? Noo, toistoja läheltä ja alkoi sujua.

Noutoja puu- ja metallikapulalla, puisella oikein hieno, metskussa heittelin ensin vauhtiheittoja että tuli parempi puru kapulaan, sitten vasta perusnouto. Oli parempi, ei näyttänyt yökkäilevän kapulaa niin kovasti.

Kaukoja. Aargh, ihme aijailua ja muutenkin vähän sinnepäin. Tosin ei tainnut oma vire olla korkeimmillaan kaukoista, näihin täytyisi itsensäkin jotenkin hetsata...

Luoksetulon stoppeja kokeilin nyt namilla, ja toimi edelleen hyvin. Tätä täytyy jatkaa, vähän epäilyttää kyllä täydeltä matkalta mutta katsotaan kun keretään sinne asti. Jos nyt kerrankin ei kiirehtisi?

Ja lopuksi tunnari. Voi jee. Kaksikymmentä kapulaa ja oma, ensin oma kasan edessä, sitten takana ja lopuksi keskellä. Ihan järjettömän hieno suoritus joka kerta!!! Ihan jäi harmittamaan kun pelkillä nakeilla palkkasin, vähintään sisäfileetä olisi pitänyt olla...