...ei nyt millään voittajafiiliksellä taideta mennä sunnuntain kokeeseen, mutta klassisesti, teemme parhaamme, katsotaan mihin se riittää. Tehtiin "kenraali" Hannan treeneissä, ja eipä tuossa hurraamista ollut, vähän sinnepäin meni kaikki.

Seuruu oli parempi minusta kuin viikko sitten, mutta edelleen Pongo lähinnä kävelee siinä about sivulla, tätä täytyy kesä jumpata ja paljon. Luoksetulossa näköjään mun äänenkäyttö auttaa, ei siis mitään piipityksiä kentälle, kiitos. Ruutu meni ihan persiilleen, kun hyppyeste oli vieressä houkuttelemassa, kummallisesti meni aina sen viereen seisomaan??!!?? Mitä ihmettä mahtoi liikkua pienen Pongolaisen päässä...? Heti kun este siirtyi kauemmas, löytyi ruutu oikein hienosti.

Noudot meni kohtalaisesti, metalli edelleen vähän ällöttää mutta toi silti. Ainoa hurraahuudon (ja ison sellaisen) aiheutti tunnari, tehtiin tarkoituksella putkeen hyppynouto, metalli ja tunnari vain kisakiitoksella. Ja hyvinhän se meni! Loppuun vielä kaukot, nekin sujuivat yllättävän hyvin, siirtymää vain n. 20 cm. Hyvähyvä.

Joka kohdassa perusasennot mätti, jäi lähes aina vinoon. Riippumatta sunnuntain tuloksesta, taitaa treenikesän teema olla back to basics, on näemmä päässy vähän unhoittumaan... Onneksi lopun tunnari ja kaukot sujui hyvin, jäi kuitenkin ihan hyvä mieli. Huomenna Pongotin lähteekin Vänelle yökylään, matkaavat torstaina iltakisoihin Tampereelle. Ja täällä pidetään peukut ja varpaat pystyssä!