Torstaina oltiin taas Hannan opissa ja treenailtiin hyppynoutoa (kapulanpitoa kotiläksyksi, suun olisi syytä pysyä kiinni...) ja tunnarissa taas todettiin että onpa tuurissaan että ei närpi. Ei tuo väärää, mutta pitääkö niitä maistella! No, mahtui joukkoon onnistunutkin otos. Lopuksi sitten Hanna näytti Kitn kanssa meille uuden leikin, Johan Eklöf oli idean isä.

Elikkäs. Leikitään liikkeillä! Vauhdilla ruutuun, ruudusta pois, stoppi, nouto, stoppi, luovutus, seuraa, ruutuun, seuraa, nouto.... Vähänkö kivaa! Tehdään täysillä, ja liikkeet palkkaa vähän kuin itsestään. Tänään homma heti testiin anoppilan isolla kentällä. Noutokapula oli kyllä melko houkutteleva, meinasi monesti karata kapulalle mutta muuten teki ihan mahtavalla ilmeellä. Tätä lisää! Tunnariakin tehtiin sitten "vakavammin", ja joo, onnistui, närppi, onnistui. Höh. Kaukotkin meni kohtuuhyvin.

Huomenna sitten onkin Jatin kotikisat. Huisaa, paikalla on Pongon kolme sisarustakin! Narsku ja Kaisa kakkosissa, Spot ja Pekka sekä Remu ja Harri kolmosissa ja äippä-Exce näyttää tietysti myös mallia. Ja kisaahan Pongo ja Vänekin siis. Liekö muilla koiraperheillä yhtä hyvää edustusta paikalla?