Niin vain ollaan kohta tammikuukin saatu kulutettua ilman tolkullisen treenin tynkääkään! Noh, jotain pientä sentään, kaukoja edelleen sekavin tuloksin (tästä ei tuu kyllä mitään...) ja seuruuta kun sitä nyt on päästy mahan kavennuttua tekemään. Se kyllä näyttää yllättävän hyvältä ottaen huomioon parin kuukauden tauon. Onneksi ensi viikolla tulee laki ja järjestys tähänkin talouteen kun aloitetaan taas Hannan treenit.

Jäällä on sensijaan käyty tekemässä "leikkitreenejä", luoksetuloja, stoppeja ja muuta enempi hömppää. Stopeissa Pongolla on niin järjetön vauhti että toivonpa vaan ettei se siirry kentälle, muuten olen pulassa... Sinänsä kyllä stopit on ihan megamageet, jysäyttää jarrut pohjaan täysiä! Käytiinpä toissailtana naisseurassakin jäällä, Pongotin eskorteerasi (jokseenkin kovaäänisesti kylläkin) Kit- ja Nana-neitejä. Olipa kivaa!

Agiliitorintamalla sentään tapahtuu. Viime sunnuntaina Pongo ja Väne kisasivat Turussa, tuloksena hyl ja 5. Alkaa vissiin olla tuolla meidän pölhäkkeellä mukamas omaa ymmärrystä lajista eikä malta kuunnella...  Ensi viikonloppuna sitten on pakkasrallin paikka Kemissä. Ja kotona jännitetään...