Hannan treeneissä illalla, aiheena seuruu (ei enää samanlaista seuraamista kuin Muuramessa, kiitos...) ja tunnari.

Ensin seuraaminen. Pongo seuraa liian edessä, minä jotenkin saan jonkun ryhtikohtauksen aina seuraamisessa ja vedän hartiat taakse, eli Pongoparka joutuu kiertämään eteen nähdäkseen minut. Kävelyharjoituksia eteenpäin "nojaten" siis emännälle. Noh, noin muutoin pää ei alkanut pysyä ylhäällä, ja otettiin hihna kehiin. Sillä sitten muistutettiin jos paikka ei pysynyt ja Pongo lähti keulimaan. Tätä lisää, yritetään saada jotain aikaiseksi ennen seuraavaa koetta... Mutta lopuksi alkoi näyttää hyvältä!

Sitten tunnari. Eka ihan läheltä, hienosti meni. Sitten siten, että Pongo kaukana, minä puolessa välissä ja lähetys selin Pongoon. Ja yskäisy kun koira on kohdalla. Tämäkin meni ihan jees kunhan muistin yskäistä tarpeeksi kovaa... Lopuksi kisamaisesti pitkältä matkalta. Tässä kohtaa aloimme saada jokseenkin pitkiä silmäyksiä viereen parkkeeranneelta nuorisolta, eivät vissiin ihan pitäneet täysijärkisen touhuna kun vuoronperään saimme hervottomia yskänkohtauksia! Eka ok, kun yskittiin molemmat, tokalla kerralla (ilman yskäyksiä) Pongo lähti kapuloille,siitä kurvasi ihmeellisesti oikealle haahuilemaan, takaisin kapuloille ja närppi varmaan kolme ennen kuin otti oman. HÄH? Otto uusiksi ja johan tuli, ihan nappi suoritus.

Mahtoi jäädä merkillinen kuva tokoilijoista meidän yleisölle... Tokohommista Pongotin jatkoi vielä agiliidon pariin, joten olikin meillä väsynyt mutta tyytyväinen poikanen illalla.