Kivaa on siis ollut koko viikko! Sunnuntaina Pongo oli Varkaudessa kisareissulla, tuloksena parit hyllyt mutta radat oli kuulemma olleet siltikin varsin hyviä, ja kehitystä on tapahtunut. Hyvähyvä!

Alkuviikko ollaan treenailtu ahkerasti kaukoja, kelit kun on suosineet, on siinä hiekkakakkujen leipomisen lomassa voinut aina ottaa muutaman vaihdon. On ihan alkanut pelittää! Vielä kaikki kuusi vaihtoa kerrallaan teettävät työtä, mutta kolme, neljä vaihtoa menee hienosti.

Eilen tiistaina olin pitkästä aikaa katsomassa Pongolaisen agitreenejä, Killerin kesäkausi kun alkoi. En liene katsoja sieltä objektiivisimmasta päästä, mutta minusta meni hienosti. Korvat tuntuivat olleen auki eikä hömeltänyt ollenkaan. Muutenkin olipa tosi kiva pitkästä aikaa päästä turinoimaan tuttujen kanssa!

Tänään mahtavan kelin innoittamana huristelin Keskisuomalaiselle treenailemaan, teemana liikkeet osiin ja paljon leikkiä. Olipa ehkä vuoden mahtavin treeni! Meni ihan sikahyvin!

Ensin puunkiertoja ja siitä stoppeja lentävään palloon. Sitten yksi liike kisamaisesti, ja vauhti säilyi melkein saman kuin puunkierroilla. Noo, eihän tästä yhdestä onnenkantamoisesta vielä tavaksi ole, mutta näin näitä näköjään kannattaa tehdä.

Kaukoja tehtiin välissä, ja sitten metallinouto. Hyvä, lähti laukalla, palasi ravilla, luovutus vähän vino mutta muuten ok. Ei yhtään purrut tai pyörittänyt kapulaa. Tähän palkaksi Pongon rakastamia vauhtinoutoja... Lienee noutokapulan väärinkäyttöä mutta kun se niiiiin tykkää...

Sitten ruutua. Pari lähetystä läheltä (ja taas ekalla se pölhäke jäi siihen etummaisen nauhan eteen, josta tokalla käskyllä kyllä paikalleen) ja sitten kauempaa lennosta, ei mitään perusasennosta lähtöjä. Sitten muutama jättö ruutuun, ja seuruukaavio namipalkalla. Johan oli hieno! Lopuksi yksi kokonainen ruutu ja olisin voinut rutistaa koiruuden kappaleiksi, niin hieno se oli!

Muutaman seuruupätkän (hienoa!) jälkeen vielä tunnari, eka yksi ihan läheltä, sitten toinen kisamaisesti. Perfect! Vähän pyöräytti pulikkaa suussa kun toi, mutta enpä tällä hetkellä voisi vähempää välittää siitä. Parin viikon päähän tärkeintä olisi saada onnistunut nuuskinta ja nouto, hiotaan muita juttuja sitten myöhemmin...

Kotiin palattua Pongotin pääsi vielä Touruvuoren lenkille Jukan kanssa, joten onpa meillä ihanan väsynyt hauveli tuossa lattialla. Nyt vielä suunnittelemaan huomiselle Hannan treeneihin ohjelmistoa, varmaan tuota tunnaria ja sitten hyppynouto, estettä kun ei kotona ole.