Tänään Hannan treeneissä, pitkästä aikaa. Aloitettiin paikkamakuulla Sallineidin kanssa, eikä kumpikaan hievahtanutkaan!! Hienoa. Neiti kun tuppasi muuten kiinnostamaan Pongoa melko lailla...

Sitten hyppynoutoon. Mamman pitäisi vissiin mennä kapulanviskontakurssille tai jotain, sikäli vinon heiton sain aikaiseksi. Ja siitä seurasi sitten se, että Pongo hurautti hypyn ohi, takaisin hyppäsi kyllä mallikelpoisesti. Höh. Tätä sitten jumpattiin että saatiin onnistumaan homma vinollakin heitolla. Lisäksi hypyn aikana Pongo pyöritteli kapulaa, tehtiin siis pelkkiä paluuhyppyjä kapula suussa, ja hyppyyn lähdössä muistutin että tullaan rauhassa... Parani. Tarvii vissiin jotenkin alkaa tehdä noita hyppyjä kotipihassakin.

Sitten parit luoksetulon stopit siten, että kaukaa lähetys esteelle, hyppy, paluu ja stoppi lentävällä pallolla. Wau! Olipas jarrutusjäljet!

Ja lopuksi tunnari. Kisamaisesti, kuuden metrin matkalta. Eka ihan mahtava, meinasin unohtaa palkata kun olin niin onnesta ymmyrkäisenä. Seuraavilla sitten muisti taas närppiä, aaaarggh! Vika sitten onnistui, kun lähetettiin parin metrin päästä ja sain taas yskänkohtauksen..

Kisat siis tiedossa 20.5, eli kolmisen viikkoa aikaa saada paketti kasaan. Hui. Tarkoittanee siis töitä. Mutta siitähän me tykätään! Huomenna Pongolla onkin kiva päivä tiedossa, lähtevät Vänen kanssa Jaakko Suoknuutin koulutukseen Tampereelle. Mitä lie uutta oppiikaan poikanen!