Kesä on vihdoin täällä! Sen huomasi viikonloppuna sekä ihanaisesti lämmittävästä aurinko armaasta, että kesän ekasta punkista jonka bongasin Pongon niskasta. Expotin aika siis...

Lauantaina Pongo ja Väne kisasivat Jatin kisoissa, ja eka rata oli ehkä aika mahtava... 0-tulos ja 2. sija, ja Väne väitti vielä jarrutelleensa... Wow! Seuraavilla kahdella radalla jäi nollat tulematta, mutta silti ne taisi enemmän olla työtapaturmia. Pongo on alkanut kuunnella! Hienoa!

Sunnuntaina tein viimeisiä valmistavia treenejä ennen torstain koetta, Iina toimi liikkurina. Iso kiitos! Seuruu näytti ihan hirveältä, toivottavasti meno vähän paranisi, muuten on turha haaveillakaan ykköstuloksesta. Ruutu oli oikein pätevä, tosin tein alkuun ruutuun siirtelyjä ihan läheltä.

Luoksetulon stopit taas paljasti meidän työkoiran... Yritin aluksi tehdä leikin kautta, ja otus alkoi aijata palloa. Noh, liike kokonaisena, ja oli ihan jees, vähän varovaista laukkaa mutta muuten ok. Meillä ei siis leikitä, vaan tehdään töitä... Metallinouto meni kohtuudella, vähän vielä on kapulan kanssa varovainen, ja sivulletulo oli vino, mutta eiköhän se tästä.

Mutta sitten. Tättärää... Yksi tunnari ihan läheltä ja "rykäisten", sitten toinen koko kisaliikkeenä. Hienoaupeetataitavaa!!! Pongo teki ihan justiinsa niinkin piti! Haisteli, ei närppinyt, toi oikean eikä edes juuri mutustellut. Juhuu! (Tää tietysti tarkoittaa sitä että kokeessa se maistelee koko pulikkarivistön...)

Seuruuta lukuunottamatta varsin mallikas kenraali. Paljon riippuu ruudusta ja tunnarista, niissä meillä on suurimmat vaaranpaikat. Katsotaan... Olisin vielä hinkannut seuruuta, mutta kun oli sitä hellettä enkä raaskinut.

Loppuun vielä onnittelut supertaitaville Dk-tva Kit´lle ja Hannalle! On mihin pyrkiä...