Tänään treenailtiin Hannan opastuksella napsakkaassa pakkassäässä. Päädyttiin tekemään vauhdikkaampia liikkeitä ettei poikapoloiselle tule vilu.

Ruutu: vaikkei ole tehty pitkiin aikoihin, meni kerrasta mallikkaasti ruutuun. Tosin asemoi itsensä vasempaan takanurkkaan, mutta silti ihan kunnolla reunojen sisäpuolelle. Porsasteli tosin ja ennakoi mukaantulon nousemalla seisomaan kun olin kääntynyt kohti lähtöpaikkaa, ja seuruu oli taas melkoista tallustelua, mutta olin kovin kovin tyytyväinen ruutuunmenoon. Kotiläksyksi mukaantulotreeniä, tarkoituksena että hakee suoraan oikeaan paikkaan sivulle.

Stopit: ensin palauteltiin mieleen "puunkiertoa", tätäkään ei ole tehty sitten syksyn, ja sitten stoppailtiin. Viimeiseksi tehtiin kisamaisesti. Seisomisessa vähän himmaili, makuullemeno oli oikein mallikas. Luoksetulon lopussa jäi minusta ainakin puolen metrin päähän, tätä siis kotiläksyksi, muistaisi taas tulla lähemmäksi.

Lopuksi pienesti paikallaoloa Salli-neidin kanssa, Pongo oli tässä oikein nohevana eikä hievahtanutkaan. Hienoa!

Olipa mukavaa, kiitos taas!

Nyt muuten toinenkin taivaankappale liitelee kolmosissa, siskolikka Spot tekaisi puuttuvan nollan viime viikonloppuna! Onnea Pekalle ja Spotille!