Sunnuntaita Pongo lähti viettämään Vänen kanssa Siilinjärvelle, mutta tällä kertaa tuomisina ei ollut nollia, vauhtia oli kuulemma piisannut triplahyllyn arvoisesti! Että taas oltiin sitten sillä päällä että otus luuli osaavansa radan Väneä paremmin... Noo, toisaalta, sitten kun vauhtiin lisätään ohjauksen kuuntelu, niin taitaa alkaa tulla aika murhaavia tuloksia... Ja mukavaa kuulemma oli hyllyistä huolimatta ollut!

Totesimme vielä, että taitaa olla viisainta jatkossa kisoja edeltävänä päivänä ottaa kunnon treeniä tai nenätöitä, että saa pahimman poukan menemään ohi. Pelkkä liikunta kun ei tunnetusti tuota bollieta väsytä.

Illalla vielä pikkutreeniä parkkiksella. Seuruu meni kertakaikkiaan upeasti, varmaan paras seuruupätkä koko vuonna! Harmitti oikein, kun olin vain nameilla varustautunut, moisesta työstä olisi kyllä pitänyt saada kunnon pallopalkka. Tunnaria otettiin Hannan opein neljä toistoa, olin ajatellut kolmea, mutta kun kutale meni närppäisemään kolmannella toistolla väärää kapulaa. Piti siis ottaa vielä yksi, ja sehän meni hienosti. Tästä tulee vielä jotain...