...tai sitten ei. Siis Pongo. Tänään treenailtiin taas Doggiehallissa kera Hannan & Kitn ja Vänen & Bättiksen kanssa, Eeva ja Ellu olivat kannustamassa ja antamassa hyviä huomioita.

Treenattiin kahdessa eri pätkässä, ensin seuruuta. Pongo teki suorastaan erinomaista työtä, jos siis säännöissä lukisi että koiran kuuluu olla sekä puoli metriä edellä että sivulla... Koska kuitenkaan tokosääntöjä tuskin ollaan lähivuosina muuttamassa herralle mieluisaksi, jouduimme vääntämään asiaa rautalangasta. Hommaa ei suinkaan edesauttanut pölhäkkeen jokseenkin taivaissa kulkeva vire. Vasta hirmu hinkkaamisen jälkeen vihonviimeinen neliö sarjaa kaksi askelta eteen, stop, käännös oikeaan, stop, jne onnistui kelvollisesti. Näitä siis lisää...

Sitten kaukoja. Ja joo, jälleen ongelmana samat asiat kuin ennenkin. Takajalat vaan EI PYSY paikallaan. Yritettiin jopa tosiaan pitää takajalkoja paikallaan kiinni pitämällä, (Pongo ei kyllä ollenkaan tajunnut homman nimeä...) mutta ei auttanut. Näitäkin lisää...

Toisessa pätkässä teimme luoksetulon stoppeja muutamia, vauhti ei päätä huimannut, johtuiko lie liukkaasta alustasta, lyhyestä matkasta vai mistä. Tämä täytyy päästä testaamaan pitkästä aikaa ulkona kentällä, että voi kommentoida onko jääharjoittelusta ollut mitään apua. (Vaikka eihän tässä nyt mitään isompia probleemia ole ollutkaan siis.)

Ja lopuksi tunnari, kiitos Ellu! Noh, menihän se, kuten viimeksikin, vähän närppi mutta aina toi oikean eikä sen löydettyään vaihtanut. Olin suoritukseen lähes tyytyväinen.

Kokonaisuudessaan ihan ok treeni, ei nyt huippu mutta tulipahan tehtyä. Noin muutoin oli kyllä kivaa, kiitos kaikille!!