Hellittipäs pakkaset! Nyt sitten vain täytynee ryhtyä uimataitoja verestämään, sikäli paljon taitaa olla kohta vettä kun nuo lumet alkaa sulaa... Mutta päästiin piiiiitkästä aikaa tekemään viikonloppuna kunnon ulkotreeni! Häiriötäkin oli vähintäänkin riittämiin, ympärillä viuhui lumikolia, lastenvaunuja, anoppeja ja ties mitä muuta...

Seuruu: pieniä siirtymiä, kulmia ja täyskäännöksiä. Tästä taitaa tulla meille työtä, välillä meni tosi hyvin, välillä ihan päin p....ihakaivoa.

Stopit: oikke bra! Aavistuksen ennakoi, mutta pysyi silti laukalla.

Ruutu: alkuun taas kohelti, (sotkee tätä selvästi merkkiin) ja porhalsi ruudun vasempaan laitaan. Ulkopuolelle siis. Uudella käskyllä kyllä haki oikean paikan. Muutaman uusinnan jälkeen oikein kiva! Tehtiin yksi kokonaisena, ja se oli muutoin hyvä, ihan seuruun lopussa alkoi edistää.

Ohjattu: tää vaan on hyvä! Nyt muisti heti mitä piti tehdä, eikä tehnyt (neljä toistoa) kertaakaan väärin! Hienonhienoa!

Kaukot: tehtiin kaksi pientä sarjaa, etäisyyttä n. 5 , maahanmenossa mätkähti eteenpäin mutta mikä hienointa, peruutti seisomasta istumaan! Pienin askelin, ehkä tästäkin hyvä tulee...

Lisäksi vielä  yhdistelin näpsästi pari liikettä. Jätin Pongon 10 m:n päähän, ja kapula minusta metrin päähän. Luoksetulon kutsu, seiso-käsky 5 m:n kohdalla, tuo-käsky ja luovutus leluun. Vähän kummaili että mitähän helkkaria mamma nyt on keksinyt, mutta teki kuitenkin, ja hienosti tekikin! Ei yhtään pureskellut eikä pyöritellyt kapulaa.

Olipas mukavaa. Vielä kun saadaan tunnarit mukaan kehiin, voikin alkaa kevään kisoja katselemaan...