Korkattiin siis Pongon kanssa kisakausi Muuramen iltakokeessa, hirmuisessa helteessä. Varmaan siitä ja omasta jännittämisestä (jännitin ihan peijakkaasti, varmaan yhtä paljon kuin ihan ekoissa kisoissa...!) johtuen suoritus ei ollut ihan sitä mitä piti... Lisäksi koe oli aika paljon etuajassa, eli "viritysaika" jäi vähän lyhkääseksi. Tuomarina Salme Mujunen.

Paikkamakuu: 9. Laittoi toisen etujalan kainaloon käydessään maate, ja oli oikaissut sen kesken makuun. Muuten rauhallinen.

Seuraaminen: 6,5. En saanut kunnon kontaktia Pongoon koko aikana, lukuunottamatta hidasta käyntiä, se oli kuulemma ollut ihan kympin arvoista. Muutoin ihan matkalaukkumeininkiä, ja edisti välillä tosi paljon. Treeniä siis!

Liikkeestä istuminen: 8,5. Vähän jäi oudoksuttamaan, yleensä meillä tosi hyvä, seuruu ei kyllä ollut ihan nappi.

Luoksetulo: 6,5, hidasta ravia ja seisomisessa taaaas vaaaaaaaaaaaalui. Maahanmeno hyvä ja nopsa. Otin suoraan sivulle, tuli ihan vinoon.

Ruutu: 7, kämmäsin, Pongo meni ruudun sivuun puoliksi ruutuun, puoliksi ulos. Jos olisin ollut hiljaa enkä kiljaissut paikka-käskyä, ja vain käskenyt uudestaan ruutuun, ei olisi tullut pistevähennyksiä lisäkäskystä. Muuten aika hyvä, vähän seuruu edisti.

Hyppynouto: 9, toi hyvin, ei purrut, loppuasento vino.

Metallinouto: 8,5. Toi aika varovasti. Tähän lisää treeniä, eihän metallipulikka saa alkaa ällöttää...

Tunnari: 0. Aloitti haistelulla, mutta närppäisi yhtä, ja otti seuraavan joka oli väärä. Ei siis malttanut haistella kunnolla. Eli ei kestä paineen alla vielä tätä. TREENII!!!

Kaukot: 5. Ihan rikollisen pitkät vaihdot, jotain 7 sekuntia ja enemmän. Ekat meni hyvin, lopun seiso-istu vaihdossa löi maihin kun ei enää jaksanut odottaa käskyä. Höh.

Kokonaisvaikutus 8. Kommentteina että saisi olla vähän enemmän vauhtia, perusasiat kunnossa.

Yhteensä siis 202,5, 3.tulos ja 2. sija. Eiku uutta koetta katsomaan, me pystytään kyllä parempaankin!