...koska tämä lauma vaihtaa kohtsillään asemapaikkaansa, on jäänyt kirjailutkin pakkailupuuhien takia vähiin. Pongon viime kisoista 6.6 ei sen enempää, lähes toisinto Muuramesta. Nyt treenataan heinäkuu ja yritetään elokuussa uudestaan.

Sattuneesta syystä treenailutkin on jääneet aika vähiin tokoilussa, agia Pongo sentään on Vänen kanssa käynyt säännöllisesti puuhaamassa, josta jälleen iso kiitos. Ei ihan koiranpoikanen turhaudu.... Jotain pientä kuitenkin on touhuttu, ja viime viikolla Hannan treeneissä saatiin ahaa-elämys siitä viime aikoina niin mättäneestä seuruusta. Hanna seuruutti Pongoa, ja voi vautsi miten hyvältä se näytti! Jälleen kerran saa huomata että koirassa ei ole mitään vikaa, vika löytyy aina sieltä vähän ylempää... Joka tapauksessa Pongo seuraa hienosti kun säilyttää kontaktin, ja se nyt siis vaaditaan. Eli matka ei etene jos kontakti tippuu. Tätä on nyt tehty, ja alkaa näyttää hyvältä! Toki pienissä erissä, ja vielä saa paljon huomauttaa, mutta silti.

Tunnaria on myös vähän tehty, ja mokoma on oppinut laskemaan. Ilmeisesti liian usein oma on ollut rivissä se toiseksi viimeinen... Mutta tuntuu kuitenkin, että kerta kerralta sujuu paremmin, ei närpi enää ollenkaan niin paljoa. Kun vaan pystyisi siihen paineistettunakin koetilanteessa.

Juhannukseksi pieni pöheltäjä on lähdössä Vänen kanssa Tuorlaan agikarkeloihin, ja seuraavana viikonloppuna onkin Agirotu. Päivittelen niistä kuulumisia kun netin ääreen pääsen, heinäkuussa kun on nuo yhteydet vähän hakusessa...